By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
 • Nieuw
€ 7,95
 • Nieuw
€ 142,66
Elektrische Step - ES4 Ninebot by SegwayElektrische Step - ES4 Ninebot by Segway
 • Nieuw
€ 475,00
Enduo Cargo | ketting 116 LinksEnduo Cargo | ketting 116 Links
 • Nieuw
€ 92,95
Enduo Cargo | ketting 112 LinksEnduo Cargo | ketting 112 Links
 • Nieuw
€ 89,95
 • Nieuw
  Bosch Enduo Cargo | Rohloff Set Silver
  Bosch Enduo Cargo | Rohloff Set Silver
  Bosch Enduo Cargo | Rohloff Set Silver
  Bosch Enduo Cargo | Rohloff Set Silver

  Bosch Enduo Cargo | Rohloff Set Silver

  Review (0)
  € 249,00
  Tax Included
  3 dagen
  Direct leverbaar

  Bosch Enduo Cargo | Rohloff Set Silver

  Aangedreven door de baanbrekende Enduo-technologie van New Motion Labs, is de Enduo Cargo 's werelds langst meegaande aandrijflijn (3,5x langer) en levert hij snellere last mile eCargo-efficiënties en veiligere, duurzamere en kosteneffectievere eMobility-operaties dan ooit tevoren.

  De set bevat het baanbrekende Enduo Cargo kettingblad, tandwiel en industriële ketting die is ontworpen voor plug-and-play in plaats van een conventionele aandrijflijn. Alle componenten zijn nauwkeurig ontworpen volgens de kleinste toleranties voor de meest soepele rijervaringen. Enduo's industriële sterkte en bredere ketting bieden ongelooflijke prestaties en duurzaamheid en vereisen minimaal onderhoud.

  omrekentabel enduo cargo

  Quantity :
  Hurry Up Only 6 Items left items
  Write your review
  EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   Bosch Enduo Cargo | Rohloff Set Silver

   Aangedreven door de baanbrekende Enduo-technologie van New Motion Labs, is de Enduo Cargo 's werelds langst meegaande aandrijflijn (3,5x langer) en levert hij snellere last mile eCargo-efficiënties en veiligere, duurzamere en kosteneffectievere eMobility-operaties dan ooit tevoren.T

   ebikevision enduo chain diference.png

   De set bevat het baanbrekende Enduo Cargo kettingblad, tandwiel en industriële ketting die is ontworpen voor plug-and-play in plaats van een conventionele aandrijflijn. Alle componenten zijn nauwkeurig ontworpen volgens de kleinste toleranties voor de meest soepele rijervaringen. Enduo's industriële sterke en bredere ketting bied ongelooflijke prestaties, duurzaamheid en vereisen minimaal onderhoud.

   Elk onderdeel van de Enduo Cargo-set bevat een extra harde coating voor duurzaamheid en extreme weersbestendigheid en is getest in alle weersomstandigheden voor optimaal gebruik elke dag. Dit hoogwaardige aandrijflijnpakket is beoordeeld voor 15.000 km op eCargo-fietsen en tot 30.000 km op e-bikes en is verkrijgbaar in zwart of zilver.

    

   De set bevat:

   • 1x Enduo Cargo-compatibele ketting, steek 3/8"", lengte 1315 mm, breedte 13,5 mm 
   • 1x Reserve Quick Link-Keuze
   • Enduo Cargo Tandwiel Rohloff Cl-53.0 / 54.7 22T - vergelijkbaar met 1/2" 16T ketting of 19T belt
   • Enduo Cargo Kettingblad 4-B 104-BCD Cl-45.5 / 53.0 54T - vergelijkbaar met 1/2" 40T ketting of 46T belt
   • Gewicht: 781 gram

   De gates ut laser belt liner werk ook voor de enduo cargo om de perfecte uitlijning te kunnen maken voor uw ketting en tandwielen van enduo.

   Gates UT laser belt linerGates UT laser belt liner ebike

   Productomschrijving

   Rohloff Bosch Enduo Cargo Serie

   Dit is de Rohloff Bosch Enduo Cargo Set Zilver. Bij aanschaf van deze aandrijflijn set van New Motion Labs kiest u voor deze set met het Rohloff Tandwiel zoals weergegeven in de afbeeldingen van dit product. Deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Set heeft daarnaast 'C-AS-104-54/SH-22' als SKU modelnummer en '5065012499520' als EAN code. Overigens is deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Set Zilver ook nog eens bestempeld met 'RG4-01' als product ID. De Rohloff Bosch Enduo Cargo Set is een goede vervanger voor de riemaandrijving van elektrische fietsen. Deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Set is namelijk ontworpen om goed aan te sluiten op de Rohloff naafversnelling waar normaal gezien vaak een riemaandrijving op zit.

    

   Rohloff Bosch Enduo Cargo Set Zilver

   Deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Set Zilver bestaat uit verschillende onderdelen die samen een Enduo e-bike aandrijflijn van zeer hoge kwaliteit vormen. Zo bestaat deze set uit de volgende Enduo onderdelen:

   • Rohloff Bosch Enduo Sprocket (Kleine Tandwiel bij naafversnelling)
   • Enduo Cargo Chainring (Grote Tandwiel bij de elektrische fiets motor)
   • Enduo Compatible Chain (Ketting)

    

   Rohloff Bosch Enduo Sprocket

   De Rohloff Bosch Enduo Sprocket is het kleine tandwiel in het Enduo Bosch Cargo aandrijvingssysteem. Dit tandwiel bevindt zich op de achteras van uw elektrische fiets en zit vast aan de naafversnelling. Het SKU modelnummer van de Rohloff Bosch Enduo Sprocket is 'C-SP-SH-22'. De EAN code van de Rohloff Bosch Enduo Sprocket is '5065012499018'. Daarnaast is deze Rohloff Bosch Enduo Sprocket bestempeld met '0019-22T' als product ID. De grootte van dit kleine tandwiel vindt u later in de tekst onder het kopje ''Tandwielgroottes Rohloff Bosch Enduo Cargo''.

    

   Enduo Cargo Chainring

   De Rohloff Bosch Enduo Cargo Chainring is het grote tandwiel in het Enduo Bosch Cargo Aandrijvingssysteem. Dit tandwiel bevindt zich tussen de trapper en de elektrische fiets motor en is verbonden met de motor met behulp van een zogenaamde spin. Het SKU modelnummer van de Rohloff Bosch Enduo Chainring is 'C-CR-104-54'. De EAN code van de Rohloff Bosch Enduo Chainring is '5065012499025'. Daarnaast is deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Chainring bestempeld met '0014-54T' als product ID. Overigens zit deze Enduo Cargo Chainring in zowel de Rohloff Bosch Enduo Cargo Set als de Enviolo Bosch Enduo Cargo Set. De grootte van dit grote tandwiel vindt u later in de tekst onder het kopje ''Tandwielgroottes Rohloff Bosch Enduo Cargo''.

    

   Enduo Compatible Chain

   Tenslotte is de Enduo Compatible Chain het laatste onderdeel van het Enduo Bosch Cargo Aandrijvingssysteem. De Enduo Compatible Chain betreft dan ook de ketting. Deze ketting is breder en sterker dan doorgaans gebruikelijk is bij fietskettingen. De Enduo Compatible Chain van Enduo Cargo is geschikt voor zowel de Rohloff Bosch Enduo Cargo Set als de Enviolo Bosch Enduo Cargo Set. De Enduo Compatible Chain heeft 'C-CN-138' als SKU modelnummer. Daarnaast is de EAN code van de Enduo Compatible Chain gelijk aan '5065012499032'. Tenslotte is de Enduo Compatible Chain ook bestempeld met '01-C' als product ID. Deze ketting beschikt overigens over 102 links.

    

   Rohloff Bosch Enduo Cargo Compatibiliteit

   Elektrische Fiets Spin met 4 armen

   Om erachter te komen of deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Set op uw elektrische fiets past, zijn er een aantal dingen belangrijk voor u om op te letten. Allereerst is het zo dat het grote tandwiel op uw fiets vastzit aan de motor van uw elektrische fiets. Dit grote tandwiel is verbonden aan de motor met behulp van een zogenaamde 'spin'. De spin is een onderdeel dat met een bepaald aantal armen het tandwiel op verschillende punten vastgrijpt. Vaak heeft deze spin 4 armen en in enkele gevallen heeft hij 5 armen. Een ander aantal armen komt nagenoeg niet voor. Belangrijk om te weten is dat deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Set geschikt is voor een spin met 4 armen. Op de afbeelding hieronder is de spin in het midden van het tandwiel tussen de trapper en de motor te zien.

   Enduo Cargo Serie

   Rohloff Naafversnelling

   Daarnaast is het belangrijk om te weten dat deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Set niet compatibel is met fietsen die een derailleur hebben in plaats van een Rohloff naafversnelling. Op de afbeelding hieronder kunt u zien hoe een Rohloff naafversnelling eruitziet. Deze naafversnelling bevindt zich normaal gezien in de as van het achterwiel waar het kleine tandwiel vervolgens aan verbonden is. Het is erg belangrijk om zeker te weten dat uw fiets over een Rohloff naafversnelling beschikt in plaats van over een derailleur. De Rohloff Bosch Enduo Cargo Set is namelijk niet compatibel met fietsaandrijvingsystemen die gebruik maken van een derailleur.

   Enviolo Naafversnelling

   Tandwielgroottes Rohloff Bosch Enduo Cargo

   Tenslotte is het handig om te weten wat de tandwielgrootte van zowel uw grote als kleine tandwiel is. Het is gebruikelijk om deze tandwielgrootte te bepalen door het totale aantal tanden op een tandwiel te tellen. Echter is het zo dat de Enduo Cargo Tandwielen een innovatief ontwerp hebben dat slechts half zo veel tanden gebruikt. Dit ontwerp is veel duurzamer en onderhoudsvrijer gebleken dan alternatieve tandwielen met oorspronkelijke ontwerpen.

   Daarnaast is het zo dat de 'kettingsteek' van de Enduo Cargo tandwielen en kettingen iets kleiner is dan een gebruikelijke kettingsteek. De kettingsteek is gelijk aan de helft van de afstand die er zit tussen 3 aaneenvolgende pennen van een ketting. Het is in oorspronkelijke zin gebruikelijk om een kettingsteek van 1/2'' (1/2e Inch, circa 12,7 millimeter) toe te passen op tandwielen en kettingen. Echter is er in de Enduo Cargo tandwielen en kettingen een kettingsteek van 3/8'' (3/8e Inch, circa 9,53 millimeter) toegepast. Deze kleinere kettingsteek zorgt ervoor dat de ketting soepeler kan draaien rondom de tandwielen. Uiteindelijk zorgt dit er ook mede voor dat er minder slijtage plaatsvindt en het aandrijvingssysteem duurzamer is.

   De Rohloff Bosch Sprocket (het kleine tandwiel) heeft een tandwielgrootte 22T. Deze grootte is gelijk aan de tandwielgrootte 16T van een tandwiel met de gebruikelijke kettingsteek van 1/2''. Daarnaast is deze tandwielgrootte ook gelijk aan riemaandrijvingsgrootte 19T.

   De Rohloff Bosch Chainring (het grote tandwiel) heeft een tandwielgrootte 54T. Deze grootte is gelijk aan de tandwielgrootte 40T van een tandwiel met de gebruikelijke kettingsteek van 1/2''. Daarnaast is deze tandwielgrootte ook gelijk aan riemaandrijvingsgrootte 46T.

    

   Enduo Cargo Compatibiliteit

   Het is wel zo, dat het afwijkende aantal tanden en de afwijkende kettingsteek het onduidelijker maken welke tandwielgrootte uw nodig heeft als vervanging. Ook als u op het moment een riemaandrijving heeft die u probeert te vervangen is het al snel onduidelijk voor welke tandwielgroottes u dan moet gaan. Om dit gemakkelijker te maken vindt u hieronder een conversie schema waarop u kunt zien welke tandwielgrootte geschikt is voor uw elektrische fiets. Op de horizontale as ziet u de tandwielgroottes die horen bij een gebruikelijke ketting met kettingsteek 3/8''. Als u bovenaan vanuit de juiste grootte van het tandwiel dat u probeert te vervangen recht naar beneden beweegt, vindt u de juiste grootte Rohloff Bosch Enduo Cargo tandwielen om uw originele tandwiel mee te vervangen. Op de verticale as ziet u de groottes die horen bij een riemaandrijving. Als u links vanuit de juiste grootte van de riem die u probeert te vervangen naar rechts beweegt, vindt u de juiste grootte Rohloff Bosch Enduo Cargo tandwielen om uw originele riemaandrijving te vervangen. Twijfelt u of deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Set de juiste grootte heeft om uw oude aandrijving te vervangen?

   Conversie Schema Enduo Cargo

   Enduo Cargo
   enduo Rohloff Set silver
   6 Items

   Specifieke referenties

   Downloaden

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Bosch Enduo Cargo | Rohloff Set Silver
   Bosch Enduo Cargo | Rohloff Set Silver

   Bosch Enduo Cargo | Rohloff Set Silver

   € 249,00
   Tax Included
   3 dagen